Inov-8 Roclite Pro G 400 GTX V1 versus V2

Een van mijn favoriete light hiking boots heeft een update gehad, de Roclite Pro G 400. Moet ik die van mij nu direct op Marktplaats zetten of is de update niet zo groot?

Inov-8 Roclite Pro G 400 GTX

De schoen waar ik het over heb is de Inov-8 Roclite Pro G 400 GTX. Een hele mond vol, maar waar het op neerkomt is dat dit een lichtgewicht (400 gram) hoge, waterdichte (GoreTex) wandelschoen met veel grip is. Ideaal voor wandeltochten, voor of na je obstacle run en zondagen in het bos. Zojuist is V2 uitgekomen, de vernieuwde versie. 

Kenmerken V1

De eerste versie van deze schoen is al steengoed en ik heb er al heel veel kilometers op gemaakt, zonder ook maar iets van slijtage te zien. Op het moment dat ik dit schrijf, zit ik voor wintersport in het buitenland en heb ze bijna dagelijks aan. Wat maakt ze zo goed?

  1. De G-Grip maakt de buitenzool 50% sterker, elastischer en duurzamer.
  2. De META-PLATE PRO zorgt voor een flexibele bescherming van de voeten en geeft de hiel extra support.
  3. Met het waterdichte GORE-TEX membraan is de schoen waterdicht.
  4. De upper met de gecertificeerde ceramische coating technologie Schoeller geeft extra duurzaamheid.

Wat is er nieuw bij V2

De vernieuwde Roclite Pro G 400 GTX V2 heeft nu een nieuw super duurzaam nylon rip stop bovenmateriaal en is volledig uitgerust voor de ruigste wandelingen en alle onverschrokken avonturen. 

Met verbeterd comfort, verbeterde bescherming en meer ondersteuning als onderdeel van de V2 upgrade, is deze waterdichte schoen klaar voor het wild, hoe zwaar de afstand of het terrein ook is. Een GRAPHENE-GRIP rubberen buitenzool levert 's werelds sterkste tractie en maakt het pakket compleet.

Moet ik upgraden?

Heb je de schoen al, dan kun je deze prima blijven gebruiken. Heb je er nog geen? Dan is versie 2 de moeite waard. Echter bieden we versie 1 nu natuurlijk voor een extra mooie prijs aan. Aan de buitenkant zie je het verschil bijna niet. 

Bestel ze hier

400GoretexInov-8Roclite

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published