Nieuw: Ecologische Injinji Upcycled sokken

Injinji komt met iets nieuws. Sokken die ggemaakt zijn van recycled polyester en gerecycled katoen, de Injinji Upcycled collectie.

Injinji Upcycled

Goed voor je voeten, goed voor het milieu! De Everyday Lightweight Crew Upcycled Cotton is zorgvuldig vervaardigd uit gerecycled katoen en post-consumer plastic flessen, waardoor waterafval, energieverbruik en CO2-uitstoot worden verminderd. Deze ultrazachte gerecyclede vezels resulteren in een lichtgewicht, milieuvriendelijke sok die bedoeld is om je voeten elke seconde van de dag comfortabel te houden. Onze Crew hoogte zit halverwege de kuit en maakt dit een ideale sok voor thuis, op het werk en overal daartussenin. Of je nu voortdurend op de been bent of gewoon lekker achterover wilt leunen in stijl, de Everyday Lightweight Crew Upcycled Cotton sokken zijn er voor jou - en onze aarde.

Voordelen Injinji Upcycled

200 naalden
Hoe meer naalden, hoe beter. Sokken met 200 naalden zijn lichtgewicht, stevig en duurzaam.

Blaarpreventie
Doordat elke teen wordt beschermd, wordt huid-op-huidwrijving volledig geëlimineerd en wordt uw voet beschermd tegen blaren en hete plekken.

Vochtigheidsmanagement
Elke teen is gewikkeld in zweetafvoerend materiaal zodat uw voet droger en dus comfortabeler is dan in traditionele sokken.

Totale benutting van de voet
Wanneer uw tenen gescheiden en goed uitgelijnd zijn, kan uw hele voet worden gebruikt bij elke sportactiviteit.

Vezel inhoud
39% Recover® katoen, 36% gerecycled polyester, 21% nylon, 4% lycra®.


Gerecycleerde materialen
De vezels zijn gemaakt van een mengsel van post-consumer plastic flessen.
 

De eerste serie komt in drie kleuren;

Injinji upcycled

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published