Blackroll Blackbox Set

Alle klassiekers in één set

De BLACKBOX SET is niet zonder reden de bestseller van BLACKROLL®. In deze set zijn namelijk de beste tools voor fascia training inbegrepen, die men ook voor een oppervlakkige of diepere fascia massage kan gebruiken om spanningen en pijnlijke punten te behandelen. Naast een BLACKROLL® STANDARD en een BLACKROLL® MINI foamrol, bevat de BLACKROLL SET bovendien een BALL 08 en DUOBALL 08.

Met de BLACKROLL® STANDARD foam roller heeft men een kwalitatief goede massage tool, waarmee verschillende lichaamsdelen en spieren behandeld kunnen worden, waaronder de rug, billen en benen. Kleinere spiergroepen, waaronder de voeten kuiten en armen behandelt men het beste met de BLACKROLL® MINI. De zogenaamde `hotspots´zijn goed te bereiken met de BLACKROLL® DUOBALL 08 en de BALL 08. De BLACKROLL® DUOBALL 08 is speciaal ontwikkeld voor zelfmassage van de rug, parallel aan de wervelkolom. Daarbij geeft deze geen druk op de uiteinden van de wervels. Met een doorsnede van 8 cm is de DUOBALL 08 daarnaast ook klein en handig, bijvoorbeeld voor behandeling van de nek en achillespees.

De BLACKROLL® SET bevat daarom de beste massagetools van BLACKROLL®, om fascia en spieren te mobiliseren. De tijdsinvestering van een optimale balans van de spieren, is gering. En het beste is, je hebt niet eens een trainingspartner nodig, om de intensiteit van de fascia massage aan te passen. Deze kan je met je eigen lichaamsgewicht veranderen, door te kiezen voor zelfmassage op de grond of tegen de wand. 

Probeer de BLACKBOX SET uit en overtuig jezelf van de werking van de BLACKROLL® tools!

Meer informatie over de BLACKBOX SET vind je hier.

Met de BLACKROLL-app ontdek je meer dan 500 oefeningen om zelf eenvoudig mee aan de slag te gaan.

Blackroll Blackbox winnen?

Vul hieronder je gegevens dan in. 

.

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published