Craft Trail Schoenen - Onze complete collectie

We kennen Craft natuurlijk allemaal van de baselayers en de thermokleding. Toch hebben ze al jaren een speciale trail-collectie. Naast kleding en accessoires hebben ze ook een schoenen collectie gericht op trailrunning, namelijk de Craft Trail Schoenen collectie.

De vier segmenten van Craft

Craft verdeelt hun assortiment op in 4 segmenten:

  1. Core: Core gelooft dat iedereen een atleet is en biedt een hoog niveau van functionaliteit waardoor iedereen kan genieten van sportprestaties. Dit is het startpunt bij Craft.
  2. ADV: Advanced combineert sportspecifieke functies met uitzonderlijke functionaliteit om enthousiaste atleten te ondersteunen in hun sportieve vooruitgang.
  3. PRO: Met een superieur niveau van functionaliteit en high-tech innovaties, richt Pro zich op professionele atleten die niets anders eisen dan het beste in alle aspecten van hun training en racen.
  4. CTM: CTM is een concept voor topprestaties, gedragen door atleten die heersen op het hoogste sportniveau. Superieure functie en een lichtgewicht pasvorm onderscheiden deze authentieke pro-items - die we nu ook beschikbaar maken voor alledaagse helden. Als je perfectie nastreeft, kom je hier aan je trekken.

Craft Trail Schoenen

Voor deze segmenten maken ze ook schoenen. De schoenen van de basis-collectie, Core, verkopen we niet omdat er voor Trail geen schoenen gemaakt worden in deze collectie. 

Craft ADV Nordic Speed 2

Craft Nordic Speed 2

In het ADV segent maakt Craft de Nordic Speed 2. Een fijne hybride schoen die je zowel op de trails als op de weg kunt gebruiken.

Bekijk hem hier

De Craft ADV Nordic Speed 2 is een all-terrain hardloopschoen die bescherming en duurzaamheid biedt voor ruwe off-road oppervlakken, en die niet inlevert op comfort als je op de weg bent. Met een lichtgewicht gevoel en flexibiliteit is het resultaat een schoen die lopers een superieure run en bewegingsvrijheid geeft over een spectrum van ondergronden. Ontwikkeld met alle aspecten van de Scandinavische elementen in gedachten.

Craft PRO Endurance Trail

craft pro endurance trail

In het hogere PRO-segment heeft Craft de Endurance Trail. PRO Endurance Trail biedt serieuze trailrunners een nieuw niveau van reactievermogen.

Bekijk hem hier

Deze hardloopschoen van professionele kwaliteit is voorzien van een volledige Px Foam™ -middenzool die in combinatie met een optimale zoolhoogte zorgt voor explosieve teenafzet, vederzachte landing en efficiënte pas. De halfhoge buitenzool met noppen biedt maximale energie op verschillende terreinen, zorgt voor veel grip op gematigde paden en behoudt zijn vermogen op wegen en lichte trails. Het volledig ontworpen bovenwerk van mesh uit één stuk werkt in harmonie met de voet om comfort en ondersteuning te bieden bij elke wendbare stap. Deze innovatieve hardloopschoen heeft een eenvoudig ontwerp en levert pure offroad-prestaties.

Craft CTM Ultra Trail

Craft CTM Ultra Trail

In het top-segment van CTM maakt Craft de Ultra Trail. CTM Ultra Trail is een hardloopschoen die is ontworpen om te beantwoorden aan de noden van toegewijde en veeleisende trail- en ultralopers.

Bekijk hem hier

Deze eersteklas hardloopschoen combineert een speciaal geformuleerde UD Foam™-middenzool met een Ultra Rebound™-inlegzool voor een maximale energieteruggave en voor maximale prestaties op verschillende terreinoppervlakken. Hij beschikt ook over een bovenwerk van technisch mesh uit één geheel met naadloze TPU-bescherming, een 2-delige rubberen buitenzool met tractienoppen die het uitstekend doet op ruw terrein en in verschillende weersomstandigheden.

CraftCraft trailCtmTrailUltra

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published