De juiste spullen voor Mud Masters Fieldlab

Als fanatieke obstacle runner kan het je niet ontgaan zijn: we mogen weer! Op zaterdag 8 mei is er een heuse Mud Masters op hun vaste stek in de Haarlemmermeer. Die dag mogen er duizenden deelnemers een ingekort parcours van 7 kilometer met typische Mud Masters hindernissen afleggen.

Hoe werkt het?

Na een gratis sneltest kan je veilig en zonder coronaregels losgaan op het parcours. Speciaal voor dit event komt er één 7km-parcours, waar Mud Masters van alle niveaus samen uitgedaagd worden. De festivalsfeer, het teamwork en het trotse gevoel bij de finish zijn ‘ouderwets’ lekker! Of misschien nog wel beter dan ooit. Als herinnering aan dit eenmalige event krijg je een exclusief Mud Masters Fieldlab-shirt en natuurlijk… actiefoto’s!

Kan ik nog inschrijven?

Jazeker, en wel via deze link.

Kleding en schoenen Mud Masters

Zijn je spullen na een jaartje in de kast aan vervanging toe? Is het je eerste evenement? Wij hebben natuurlijk de juiste spullen voor je. We zijn er sinds de eerste Mud Masters in 2012 al bij en zoeken al jaren naar de beste spullen voor je mud run.

Van schoenen met grip tot de juiste sportvoeding en van een stevige tight tot lekkere sokken. Bestel vandaag nog en PostNL brengt het snel bij je thuis. Je mag natuurlijk ook gewoon een afspraak maken in onze winkel.

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published