De perfecte belt voor hardlopers en wandelaars

De Freebelt van Compressport beantwoordt veel vervelende vragen en opent een wereld van mogelijkheden om tijdens het sporten voeding en persoonlijke bezittingen mee te nemen. Heb je je ooit geirriteerd over waar je de autosleutel kon verbergen tijdens het hardlopen? Het flexibele compartiment wikkelt zich om de heupen en biedt gemakkelijk plaats aan een telefoon, sleutels en voeding.

Een softflask en extra laag kleding kunnen ook worden meegenomen zonder je zorgen te hoeven maken oncomfortabel stuiteren. Elastische banden zorgen voor snelle, gemakkelijke toegang. Het ergonomische ontwerp en de rekbare stof zorgen ervoor dat de riem goed over je heupen zit voor totale vrijheid van het bovenlichaam. Hij is zacht, goed geventileerd en comfortabel voor schuur-vrije activiteit.

Hij is een beetje smaller en kleiner dan de Freebelt Pro. De slimme en eenvoudige Freebelt is ideaal voor het trainen van loopsessies, marathons en andere sportactiviteiten die een klein pakket en pure benodigdheden vereisen. De Free belt is ook goed te gebruiken voor wandelaars die tijdens kortere wandelingen geen rugtas mee willen sjouwen, maar toch wat spullen makkelijk mee willen nemen.

Bestel hem hier

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published