De verschillende modellen Aftershokz

AfterShokz combineert bewustzijn van je omgeving met ultiem comfort dankzij het unieke open-ear ontwerp.

Uniek: muziek luisteren via bone conduction technology

Normaal maak je bij de aanschaf van een hoofdtelefoon de keuze uit een in-, on- of over-ear hoofdtelefoon. Zo niet bij Aftershokz! De hoofdtelefoons van dit innovatieve merk zijn namelijk voorzien van een open-ear constructie. Hoe dat werkt? De hoofdtelefoon is voorzien van transducers die trillingen produceren. Deze worden via je jukbeenderen naar je trommelvlies geleid, waardoor je geluid kan waarnemen. De hoofdtelefoon bevindt zich dan ook niet op of in je oor, maar er vlak naast. Niet alleen beter voor je oren, maar ook veiliger! Omdat je oren niet worden afgesloten door dopjes, vang je omgevingsgeluiden namelijk ook nog prima op. Wel zo veilig in het verkeer.

Aeropex

Aeropex is het meest geavanceerde model van AfterShokz tot nu toe en helpt je door iedere training heen. AfterShokz' gepatenteerde Bone Conduction technologie zorgt ervoor dat je je te allen tijde bewust bent van je omgeving en comfortabel kunt luisteren zonder dat er earbuds in je oren zitten. Tegelijkertijd kun je genieten van hoge kwaliteit muziek tijdens je work out. De Aeropex is volledig zweet- en waterbestendig en daarom geschikt voor de meest extreme weersomstandigheden!

Air

De Air headset van AfterShokz werkt net zo hard als jij! Je kunt de hele dag genieten van muziek dankzij de lange levensduur van de batterij. De Air is lichtgewicht en rust heel comfortabel op je jukbeenderen. Daarnaast kan hij gecombineerd worden met een pet of een bril. De Air is de perfecte koptelefoon voor het leven on-the-go!

Openmove

OpenMove stelt je in staat om zowel het verkeer als je favoriete muziek te horen. Hierdoor blijf je je altijd bewust van je omgeving. Wanneer je dus aan het hardlopen bent hoef je je geen zorgen te maken dat je de auto's niet hoort aankomen. Dankzij de PremiumPitch 2.0 Bone Conduction technologie kun je comfortabeler dan ooit naar muziek luisteren, de koptelefoon rust namelijk op je jukbeenderen. Stay active and safe!

Xtrainerz

Xtrainerz brengt het luisteren naar muziek naar een nieuw niveau! De koptelefoon is IP68 waterdicht en bevat een interne muziekopslag waardoor hij hét perfecte model is voor triatleten. Zwem, ren of fiets harder dan ooit tevoren met de headset die alle weersomstandigheden aankan! NB. Het Xtrainerz model is NIET Bluetooth compatibel.

Bestel je Aftershokz hier

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published