Drie nieuwe locaties voor Mud Masters

Heb je je wel eens verdiept in obstacle runs en mud runs in Nederland, dan weet je vast dat er twee grote organisaties zijn; Mud Masters en Strong Viking. Beiden maken ze deze week hun plannen voor 2022 bekend. Vandaag heeft Mud Masters drie extra locaties bekend gemaakt.

Mud Masters Arnsberg

Op 18 en 19 juni. De grootste obstacle run van Duitsland komt naar Arnsberg! Beter gezegd ArnsBERG, want dit is het parcours met de meeste hoogtemeters! De kuitenbijtende bosbergen bij het eeuwenoude jachtslot Herdringen zorgen samen met tientallen spectaculaire hindernissen voor een enorme kick en uitdaging. Neem je vrienden mee, want Mud Masters is teamwork!

Mud Masters Zuid-Duitsland

Op 3 en 4 september. De grootste obstacle run van Duitsland zet koers naar het zuiden van het land! Er wacht een episch avontuur op je in de Beierse bossen bij Wassertrüdingen. De adembenemende omgeving zorgt samen met tientallen spectaculaire hindernissen voor een enorme kick en uitdaging. Neem je vrienden mee, want Mud Masters is teamwork!

Mud Masters Noord-Duitsland

Op 10 en 11 september. De grootste obstacle run van Duitsland keert terug naar het noorden van het land: Luhmühlen (bij Hamburg)! In 2016 en 2017 lieten we daar al duizenden Mud Masters kennismaken met ijswater, stroomschokken, modder en spectaculaire hindernissen op een uitdagend parcours in de Olympische paardenarena en het aangrenzende bosgebied. Neem je vrienden mee, want Mud Masters is teamwork!

Mud Masters Kalender

Zoek je de complete kalender met alle Mud Masters? Kijk dan op deze pagina van Obstakels.com.

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published