Een alternatief voor Sub Sports

Vroeger verkochten we de kleding van Sub Sports in onze webshop en winkel. Dit is helaas niet meer verkrijgbaar. Gelukkig hebben we wat mooie alternatieven voor jullie gevonden.

Craft Pro Control

De shirts en tights van Sub Sports waren vooral populair omdat het compressie was of lekker strak zat. Een mooi alternatief voor Sub Sports, dat ook in dezelfde prijsrange zit, is Craft. Iedereen kent Craft natuurlijk van de thermoshirts, maar ze maken ook mooie compressieshirts. Dat is de Craft Pro Control lijn en deze kun je hier bekijken.

2XU

Zoek je het iets hogerop dan is Two Times You, of 2XU, een heel mooi premium merk voor je. Zoek je echte compressie en niet gewoon een strakke tight, dan is de 2XU MCS serie een goede keus. Bestel je 2XU hier.

Fusion

Qua tights kun je natuurlijk ook niet om Fusion heen. De C3 lange hardlooptight is het best verkochte product van Fusion. Onze klanten waarderen de perfecte pasvorm en zijn functionaliteit met de bekende zakken op de dijbenen. De tight is gemaakt van het gepatenteerde Comp3 materiaal, waardoor de doorbloeding goed wordt gestimuleerd. Bestel hier je Fusion kleding.

 

In de schijnwerper

Inov-8 X-Talon 212 V2 Trailrunschoenen - Blauw/Oranje - Heren - Dutch Mud MenInov-8 X-Talon 212 V2 Trailrunschoenen - Blauw/Oranje - Heren - Dutch Mud Men
Inov-8 X-Talon 212 V2 Heren
+1
Actieprijs€114,95 Adviesprijs€134,95
product_title],Handschoenen,Inov-8,Dutch Mud Menproduct_title],Handschoenen,Inov-8,Dutch Mud Men
Inov-8 Train Elite Glove
+1
Actieprijs€16,95
Compressport Pro Racing Socks v4.0 Trail Black/Red - Hardloopsokken - Dutch Mud MenCompressport Pro Racing Socks Trail V4.0 - Dutch Mud Men
Compressport Pro Racing Socks Trail V4.0
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
Actieprijs€17,95