Hypervolt Go vs Bluetooth vs Plus Bluetooth

Ben je op zoek naar een massage-gun dan komt vast het merk Hyperice voorbij, met hun Hypervolt serie. Deze serie heeft drie modellen en we leggen kort de verschillen uit.

Hypervolt Go

Met verrassende kracht en fluisterstille werking is de GO ontworpen met het oog op eenvoud. Ultralicht met 0,7 kg en 30% kleiner dan de Hypervolt, de GO is klaar om verlichting te bieden waar je ook bent.

 

 Hypervolt Bluetooth

De bekende Hypervolt, nu volledig verbonden. Een bekroond apparaat met QuietGlide™ -technologie, een gepatenteerde druksensor en Bluetooth®-connectiviteit. Koppel uw Hyperice Bluetooth®-apparaat, begin aan een routine en laat HyperSmart™ het denken doen. De snelheid wordt automatisch aangepast terwijl u de begeleide routine volgt, zodat u zich kunt concentreren op uw warming-up of herstel.

Hypervolt Plus Bluetooth

Waanzinnig krachtig, nog steeds stil en nu verbonden met Bluetooth®. De Plus levert 30% meer vermogen dan de Hypervolt en is daarmee het krachtigste percussiemassage-apparaat ter wereld. Koppel uw Hyperice Bluetooth®-apparaat, begin aan een routine en laat HyperSmart™ het denken doen. De snelheid wordt automatisch aangepast terwijl u de begeleide routine volgt, zodat u zich kunt concentreren op uw warming-up of herstel.

Hyervolt Accessoires

De massageapparaten van Hyperice zijn ook uit te breiden met diverse accessoires. Ben je naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten.

Bekijk hier de hele collectie van Hyperice

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published