Instinct Trail Racevesten 2022

De Instinct Trail Racevesten staan bekend om hun ruime mogelijkheden om het perfect af te stellen. Voor 2022 is de hele collectie racevesten nu bekend. We nemen ze even door.

Instinct Reflex Belt

De meest basic oplossing is de Instinct Reflex Belt. Instinct's slimme, intuïtieve, comfortabele, niet stuiterende running belt oplossing. Heeft 6 zakken om spullen in te stoppen. Zeker tijdens een warme zomer lekker om niets op je rug te dragen.

Meer informatie

Instinct PX - 3.1 Liter 

De Instinct PX 3.1 is ideaal als je het lichtste, minimalistische, comfortabele race vest wil, wat zonder schudden blijft zitten en toch alle trail essentials mee kan opbergen.

Meer informatie

Instinct Ambition - 4.5 Liter

Minimalistisch, verfijnd en geoptimaliseerd. De koelste en lichtste manier om nog verder te gaan. Doelgericht en gemaakt om optimaal te presteren, de Ambition vergezelt je in bijna elke race van 10 tot 70 km. Perfect uitgebalanceerd en zo licht en comfortabel, dat je vergeet dat je een vest aan hebt.  

Meer informatie 

Instinct Evolution - 7 Liter

Uniek voor InStinct afstelsysteem met een dubbele S elastisch afstel systeem met "auto lock." Extreem hoog ademende eigenschappen zonder concessies te doen aan de stabiliteit van het vest. Het vest past zich naadloos aan op elk lichaam type. 

Meer informatie

Instinct X - 10 Liter 

De Instinct X biedt trailrunners van elk niveau de meest intelligente opslag, functie en veelzijdigheid die beschikbaar is. Ontdek fenomenale stabiliteit en comfort in elke situatie. Het ultieme Ultra afstand Racing-trainingsvest

Meer informatie

Instinct Eklipse - 12 Liter

Mocht 10 liter nog niet genoeg zijn dan is dit vest nog net twee liter groter. Daarnaast nog meer zakken. Dit vest heeft 11 normale zakken en 8 verborgen zakjes. Alles kan mee.

Meer informatie

Instinct XX - 20 Liter

De Instinct XX is voor wie er op heeft gewacht, de ideale oplossing voor meerdaagse trail / ultra races, of zelfvoorzienende avonturen.

Meer informatie 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published