Kies de juiste Scott trailrunschoenen

Als actieve buitensporter heb je zeker wel eens van Scott Sports gehoord. Scott is een van origine Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige sportartikelen en trailrunschoenen. Ken je het merk niet van hun trailrunschoenen met grip, dan is het wel van het skiën, mountainbiken of wielrennen. Wij verkopen de vier topschoenen van Scott voor trailrunning. Hieronder kun je zien wat nou precies het verschil is. 

 

Scott Kinabalu 2

Onze meest veelzijdige trailrunningschoen, de SCOTT Kinabalu 2, is uitgerust met een Versatile Traction-buitenzool voor grip op elk pad. De responsieve middenzool van Kinetic Foam geeft 14% meer energie terug en het vernieuwde bovenwerk van luchtgaas zorgt voor een zeer ademende en comfortabele omgeving voor je voeten.

Scott Kinabalu Ultra RC

De SCOTT Kinabalu Ultra RC is onze go-to-schoen voor ultras en lange trainingen op kilometers afstand van de grote bergen. Een combinatie van onze Hybrid Traction-buitenzool, die zorgt voor een rechte krachtoverdracht op kunstmatige paden, en de responsieve demping van onze Kinetic Foam-middenzool die 14% meer energie teruggeeft, plus de rotsplaat voor bescherming, creëren de perfecte schoen voor ultramarathons op trails.

Scott Supertrac RC 2

De SCOTT Supertrac RC 2 is de update van onze iconische skyrunning-schoen en is de go-to-schoen geworden voor onze atleten die op zoek zijn naar technische hoogrennen. We hebben onze bekroonde Radial Traction-buitenzool geüpdatet voor verbeterde tractie en duurzaamheid. Het verfijnde bovenwerk bevat een innovatief Schoeller coldblack® en 3XDRY® materiaal, dat ongeëvenaard is door de ultieme combinatie van bescherming, waterafstotende eigenschappen, warmte weerkaatst, heel slijtvast is en daarnaast ook nog een optimaal comfort biedt.

Scott Supertrac Ultra RC

Ontworpen voor ultra's, lange trainingskilometers en alles daartussenin in de bergen. De All Terrain Traction-buitenzool van de SCOTT Supertrac Ultra RC is gemaakt voor superieure voorwaartse en brekende tractie op een verscheidenheid aan bergachtig terrein. De in Zwitserland gemaakte schoeller®-dynamische stof biedt een hoog niveau van comfort en duurzaamheid, beide essentieel bij ultra hardlopen. De in Zwitserland gemaakte schoeller®-dynamische stof met KPU stootrand biedt een hoog niveau van comfort en bescherming, beide essentieel bij ultra hardlopen. Dat ook dit bovenwerk haast onverslijtbaar is is mooi meegenomen voor de ruwe omstandigheden waarin je deze schoen zal gebruiken.

Bekijk hier onze complete Scott Sports Running collectie

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published