Merk in de spotlight: Darn Tough Vermont

Ze zijn geïnteresseerd in maar één ding. Het produceren van de best mogelijke sokken die de wereld te bieden heeft. Net als ze denken dat ze deze doelstelling hebben behaalt, beginnen ze opnieuw en verbeteren ze wat ze bijna hebben geperfectioneerd. Kleine veranderingen, kleine aanpassingen - een beetje meer van dit of een druppel minder daarvan - is wat hun in beweging houdt.

Die bereidheid om nooit op te geven, om nooit tevreden te zijn, om altijd voor die volgende piek te gaan, is waar het allemaal om gaat. Na vele decennia maken ze nog steeds elk paar sokken hier in Vermont. Ze doen dit niet omdat dit het makkelijkste is om te doen, ze doen het omdat dit het enige juiste is om te doen! Er zijn altijd snellere en goedkopere alternatieven, maar niemand zou deze alternatieven mogen verkiezen boven kwaliteit.

Eén familie, één fabriek en één missie

Darn Tough is een familiebedrijf. Al bijna 40 jaar maken ze sokken in de groene bergen van Vermont.  Darn Tough bestaat al drie generaties lang dus ze weten wel hoe ze sokken moeten maken. Het maken van 's werelds meest comfortabele, duurzame en best passende sokken is een vaardigheid vol passie die van vader op zoon wordt doorgegeven.

Darn Tough heeft één eigen fabriek. Elke stap van het breiproces gebeurt door eigen personeel in Northfield, Vermont. Alles onder 1 dak voor de beste kwaliteit en controle. Dat alles maakt een sok dat ongeëvenaard is qua comfort, duurzaamheid en pasvorm.
Darn Tough Vermont is een Amerikaanse fabrikant van sokken voor high-end gebruiker.  Darn Tough ontwerpt, produceert, verkoopt en promoot de meest comfortabele, duurzame en best passende sokken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
Dit is hun missie! Deze belofte wordt ondersteund door hun onvoorwaardelijke levenslange garantie. Als je deze sokken verslijt, zullen wij ze gratis vervangen.

Darn Tough Vermont

Sokken hoofdstad van de wereld

Ze wonen en werken in Northfield, Vermont. Hun achtertuin is het perfecte testterrein om de beste Premium “All Weather Performance”-sokken te maken.
Daar wordt volop geskied, gesnowboarde, gewandeld, gefietst en gelopen in het meest meedogenloze klimaat.
De gemiddelde temperaturen ’s winters liggen onder de 10º graden Celsius en daarom worden deze sokken dus altijd ontworpen, getest en geproduceerd onder deze omstandigheden.

Verantwoord merinowol

Ze willen dat u zich goed voelt over het aanschaffen van onze sokken.
Goed over de manier waarop ze aanvoelen, goed over de manier waarop ze presteren, en ze vertrouwen erop dat het goed voelt om een door Vermont vervaardigd, Amerikaans merk te ondersteunen. Ze zijn van mening dat Merinowol één van de beste materialen is voor de productie van onze Darn Tough Vermont-sokken. Voor hun producten hebben we alleen het best beschikbare merinowol ter beschikking.

Ze kopen hun Merinowol in Amerika en uit andere delen van de wereld. Wel verwachten ze van onze leveranciers dezelfde hoge normen en waarden als die ze zelf voeren.
Ze werken nauw samen met hun leveranciers om ervoor te zorgen dat Darn Tough Vermont alleen duurzaam geproduceerd Merinowol ontvangt van schapen die niet zijn blootgesteld aan slechte verzorging of uitbuiting. Ze zijn trots op de sokken die ze maken bij Darn Tough Vermont. Ze zijn trots op waar en hoe ze het doen, en hopelijk ben jij zeer tevreden over de producten die ze voor jou gemaakt hebben!

Darn Tough garantie

Onze" Levenslange garantie " is alleen van toepassing op de oorspronkelijke koper voor de gehele levensduur van de oorspronkelijke koper, op voorwaarde dat de Darn Tough-sokken nog steeds worden gemaakt. Als onze sokken niet de meest comfortabele, duurzame en best passende sokken zijn die u ooit hebt gehad, breng ze dan terug voor een ander paar.

Bekijk hier de hele collectie Darn Tough Vermont

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published