Onze 6 meest populaire obstacle run schoenen

Je volgende obstacle run staat voor de deur en je hebt goede schoenen nodig. Dan ben je bij ons als specialist aan het juiste adres. Dit zijn onze 6 meest populaire obstacle run schoenen.

Meeste populaire obstacle run schoenen

We verkopen natuurlijk diverse schoenen. Veel zijn geschikt voor je trailrun en daarmee ook voor het grootste deel van een obstacle run. Laten we zeggen 95% van het parcours. En daarnaast voor je training. Wil je echter bij een zeer modderige Mud Masters of Strong Viking ook met de juiste spullen aan de start staan? Dan kom je toch echt bij obstacle run schoenen uit. De noppen zijn wat langer en daarmee heb je extra veel grip in de Mud Trenches of andere modder-hindernissen. Daarnaast loop je veel stabieler op de modderige paden. Maar wat zijn nou de toppers in ons assortiment?

De klassieker: Inov-8 X-Talon 212

Een schoen die zich al meer dan 10 jaar bewijst in de zwaarste omstandigheden. Wel wat aan de smalle kant. Deze klassieke lichtgewicht hardloopschoen is nu voorzien van STICKYGRIP™-rubber en biedt uitstekende grip op zacht, nat terrein, maar vliegt ook met vertrouwen over harde, droge paden. De V2 is een evolutie van de tien jaar oude X-TALON 212-legende en is perfect voor zowel wedstrijden als trainingen. Hij biedt lopers plakkerige tractie, bescherming en wendbaarheid op trails, in de bergen en op hindernisbanen.

De wereldkampioen: VJ Sport Irock

De VJ Sport Irock 3 is de favoriete schoen van zesvoudig wereldkampioen OCR, Jonathan Albon. Deze versie heeft iets meer ruimte bij de tenen dan de irock 2, een antislip-veter en een vernieuwde fitlock. 

Marathon man: Inov-8 X-Talon 260

De Inov-8 X-Talon Ultra 260 V2 is de perfecte schoen voor het lopen van lange afstanden over zacht en modderig terrein. Ideaal voor de Iron Viking of Mud Masters Marathon. 

De brede schoen: Inov-8 X-Talon 255 

De Inov-8 X-Talon 255 is de perfecte schoen voor natte, rotsige trails en Obstacle Course Racing (OCR). De opvolger van de X-Talon 200 is nog duurzamer en biedt meer protectie. Dit komt door het ballistisch nylon dat gebruikt is in de upper. Een tweedelige tong van de upper naar de bovenkant van je voet verdeelt de druk en biedt bescherming tegen vuil en puin. Valt wat breder.

Het beste rubber: VJ Sport XTRM

De nieuwe XTRM2- is in alle opzichten verbeterd ten opzichte van het origineel, en geeft je extra grip, stabiliteit en duurzaamheid voor de zwaarste terreinen en omstandigheden. De VJ XTRM2 is gemaakt voor rotsachtige en technische trails. De agressieve noppen en 100% Butyl rubberen buitenzool combo grijpen vuil, modder, rotsen en alle andere oppervlakken die je avonturen brengen.

De gemiddelde schoen: Inov-8 Mudclaw 300

Niet smal, niet breed, maar wel extra grove noppen. De Inov-8 Mudclaw 300 heeft enorme grip dankzij de noppen van 8 mm die zich vastgraven in de ondergrond. De zool en noppen zijn zo ontworpen dat dat het modder ook weer makkelijk tussen de noppen weggaat. 

Bekijk ons complete schoenenaanbod hier. De meest populaire obstacle run zelf vind je via obstakels.com.

Inov-8IrockMudclawPopulairSchoenenVjVj sportX-talonXtrm

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published