Voor runners, door runners
Opgericht uit passie
100 dagen retourneren

Bij Dutch Mud Men verkopen we van het merk Instinct zowel kleding als diverse andere sportartikelen. Denk bijvoorbeeld aan rugzakken, racevesten, bidons en meer. De producten van dit topmerk zijn ervoor bedoeld jou meer comfort te bieden tijdens je volgende run. Zo haal je niet alleen betere prestaties, maar wordt het lopen ook een stuk leuker.

Benieuwd wat voor producten we nog meer hebben?

Een comfortabele run met Instinct kleding en meer

Als je op zoek bent naar meer comfort tijdens het hardlopen of trailrunnen, kan de kleding van Instinct daar zeker aan bijdragen. De sportbroeken hebben een fijne pasvorm en voelen daardoor net aan als een tweede huid. Dit voorkomt bovendien ook huidirritaties tijdens het lopen. Maak je outfit helemaal af door naast kleding ook een rugzak of trail essentials van Instinct aan te schaffen. Zo haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Ga je liever voor producten van andere merken, zoals schoenen van Altra Lone of een Fusion Tight sportbroek? Ontdek dan ons complete aanbod.

Store banner

Kom langs in de winkel om kleding te passen

Wil je liever niet online bestellen, maar in een winkel de kleding van Instinct eerst passen? Kom dan langs bij ons in Eindhoven en ontvang bovendien persoonlijk advies van onze experts. Heeft u nog andere vragen over onze producten? Bel dan naar 0499 700 250 of stuur een e-mail naar service@dutchmudmen.com.