Voor runners, door runners
Opgericht uit passie
100 dagen retourneren

Ga je binnenkort meedoen aan een mud run en ben je hiervoor op zoek naar geschikte kleding? Bij Dutch Mud Men zit je goed. Vanuit onze passie voor mud en obstacle runs zijn wij begonnen met onze webshop met sportkleding, -schoenen en andere sportartikelen. De meeste artikelen zijn voor veel sporten te gebruiken, maar de focus ligt nog altijd op mud runs en obstacle runs.

Benieuwd wat voor producten we nog meer hebben?

De juiste mud run kleding vind je in onze webshop

Een mud run kan een slopend evenement zijn. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Dit betekent niet alleen veel oefenen, maar ook het aanschaffen van de juiste schoenen en kleding voor de mud run. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment, waardoor je altijd wel iets vindt wat aansluit bij jouw wensen. Twijfel je nog welke kleding geschikt is? Dan zetten wij onze kennis en ervaring in om jou van deskundig advies te voorzien. Bekijk ook eens onze andere producten, zoals de hardloopzonnebrillen van Goodr of running belts.

Store banner

Neem contact met ons op bij vragen

Mud run kleding van hoogwaardige kwaliteit vind je in de webshop van Dutch Mud Men. Wil je de kleding liever eerst passen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel nabij Eindhoven. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via 0499 700 250 of service@dutchmudmen.com.