We hebben de afgelopen jaren op diverse plekken reviews verzameld en scoren gemiddeld een 9.5. Bekijk hier alle Dutch Mud Men Reviews. Dit is wat onze klanten over ons zeggen.

9.4 / 10 - Feedback Company

4.8 / 5 - Facebook

4.7 / 5 - Google Maps

Bekijk hier alle productreviews.

"had paniek want mijn schoenen waren niet meer goed en had een dag erna een run, vrijdag voor 11 uur nieuwe schoenen besteld en dezelfde avond nog binnen om een dag erna de strong viking gelopen. Top service!"

 -

"Wat een fijne winkel zeg! Afspraak gemaakt om de inov-8 X-Talon 210 te passen (alle maten aanwezig) . Maar heb best brede voet, dus kreeg ik advies. Inov-8 X-Talon 200 wat een heerlijke schoen, nogmaals kei bedankt. Verkoper heeft verstand van zaken, zeer prettig! Zes dagen per week geopend! Er word zeer vlug gereageerd op email, en de verkoper in de winkel, is erg beleefd. En de locatie is makkelijjk te vinden m.b.v. google maps. Het ritje zelf, langs kanaaldijk Noord, Weverse kanaaldijk, Deense hoek, is erg leuk op de fiets."

 -

"Had een aantal Darn Tough wandelsokken besteld om buiten van het goede weer te kunnen genieten. Sokken zelf zijn uitstekend en passen goed. Afhandeling van bestelling en levering was snel. "

 

Keurmerk Dutch Mud Men

Uiteraard doen we ook al sinds 2015 mee met het Webshop Keurmerk.