Voor runners, door runners
Opgericht uit passie
100 dagen retourneren

Met de juiste survivalschoenen ben je helemaal klaar voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun. Bij Dutch Mud Men weten we het belang van goede schoenen en helpen we je dan ook graag met het uitzoeken van een geschikt paar. Of je nu net begint met hardlopen of al wat meer ervaring hebt, onze survivalschoenen zijn op ieder niveau geschikt.

Benieuwd wat voor producten we nog meer hebben?

Survivalschoenen kopen bij een specialist

Met onze passie voor obstacle runs, survival runs, mud runs en meer, weten wij iedere runner van de juiste gear te voorzien. Wij zijn ooit zelf begonnen als fanatieke runners en zijn met onze kennis en ervaring begonnen met het verkopen van kwalitatieve sportkleding. Inmiddels is Dutch Mud Men uitgegroeid tot een volwaardige webshop én een fysieke winkel in Eindhoven. Ben je benieuwd naar ons aanbod aan survivalschoenen? Ontdek onze collectie en maak je outfit compleet met een trailrunbroek en Smartwool sportsokken.

Store banner

Vind de juiste schoenen voor jouw persoonlijke doelen

Welke schoenen het meest geschikt zijn, hangt sterk af van jouw persoonlijke doelen. Iemand die een keer per week hardloopt heeft andere schoenen nodig dan een fanatieke runner die vaak met survival runs en obstacle runs meedoet. Ontdek ons ruime aanbod aan survivalschoenen en vraag ons gerust om advies door te bellen naar 0499 700 250 of een e-mail te sturen naar service@dutchmudmen.com.