Voor runners, door runners
Opgericht uit passie
100 dagen retourneren

Voor trailrunkleding van diverse toonaangevende merken kun je terecht in onze online trailrunwinkel voor hardloopkleding, -schoenen en -accessoires. Ben je bijvoorbeeld van plan om mee te doen aan een obstacle run of wil je net gaan beginnen met hardlopen? Of je nu beginner bent of een ervaren hardloper, bij Dutch Mud Men vind je altijd wel geschikte trailrunkleding en/of -schoenen.

Benieuwd wat voor producten we nog meer hebben?

Bekijk de collectie aan trailrunkleding in onze online trailrunwinkel

Ben je benieuwd wat wij bij Dutch Mud Men allemaal te bieden hebben op het gebied van trailrunning? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan trailrunkleding, -schoenen en -accessoires online of in de winkel in Eindhoven. Wij bieden alleen sportartikelen aan van hoogwaardige kwaliteit. Ben je toch niet tevreden over je bestelling? Dan stuur je de artikelen eenvoudig retour. Om teleurstellingen te voorkomen, kun je de experts van onze trailrunwinkel bovendien altijd om advies vragen. Met onze passie voor trailrunning en de kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, weten wij iedere klant op maat te adviseren.

Store banner

Neem contact met ons op voor advies

Wil je graag trailrunkleding uit onze webshop aanschaffen voor een hardloopwedstrijd, obstacle run of gewoon voor het wekelijkse hardlooprondje? Bekijk dan het uitgebreide aanbod in onze trailrunwinkel en bestel direct online. Voor advies op maat ben je van harte welkom in onze winkel in Eindhoven of kun je contact met ons opnemen. Bel daarvoor naar 0499 700 250 of stuur een e-mail naar service@dutchmudmen.com. Wij staan je graag te woord en zorgen dat je goed van start kunt gaan.