Advies en evenementen februari 2023 - Trailrun, survivalrun en meer...

De goede voornemens zijn van start. Niet alleen in onze voordeelhoek, maar ook bij jou. Nu je de eerste paar dagen in het nieuwe jaar flink aan het trainen bent wordt het natuurlijk ook tijd voor een leuk evenement. En die hebben we natuurlijk voor je. 

Trailruns in februari

Februari is bij uitstek een maand voor een goede wintertrail. De volgende evenementen staan op de kalender.

Obstacle & Survivalruns

Aan het obstacle run front is het nog rustig. Je kunt echter wel aan een aantal survivalruns mee doen, mocht je daar getraind genoeg voor zijn.

Spullen in de spotlight voor februari

Februari staat qua schoenen in het teken van de nieuwe Altra Lone Peak 7. De legende is geëvolueerd. Onze best verkopende trailschoen is nu uitgerust met een naadloos bovenwerk dat licht en duurzaam is. Dankzij de gestroomlijnde constructie blijf je wendbaar en zelfverzekerd op elk terrein.

De beste schoen voor je survivalrun

Heb je nog een survivalrun staan? Kies dan voor de Inov-8 X-Talon 212. Deze klassieke lichtgewicht hardloopschoen is nu voorzien van STICKYGRIP™-rubber en biedt uitstekende grip op zacht, nat terrein, maar vliegt ook met vertrouwen over harde, droge paden. De V2 is een evolutie van de tien jaar oude X-TALON 212-legende en is perfect voor zowel wedstrijden als trainingen. Hij biedt lopers plakkerige tractie, bescherming en wendbaarheid op trails, in de bergen en op hindernisbanen.

x-talon

Wintertips?

Zoek je de wintertips voor de juiste kleding? Kijk dan naar ons blog van vorige maand, waar we ingaan op de juiste kleding, Buff's, verzorging en meer.

Nieuwe teensokken

Nog nooit op teensokken gelopen? Probeer dan eens de nieuwe limited edition trailsokken van Injinji

injinji

FebruariLone peak

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published