De beste wandelsokken

Als je op zoek bent naar de beste wandelsokken, dan kun je jezelf daar uren in verdiepen. Of je koopt gewoon Darn Tough sokken. De beste wandelsokken die wij hebben kunnen vinden. Ook nog eens met levengslange garantie.

De beste wandelsokken

Natuurlijk zijn we bevooroordeeld omdat we zelf Darn Tough verkopen. Toch durven we onze hand in het vuur te steken dat je geen spijt gaat krijgen van Darn Tough. Misschien verkopen we ze wel juist omdat ze de beste zijn. Want een sok met levenslange garantie verkopen is natuurlijk niet het beste business model. 

Waarom zijn ze zo goed?

Bij Darn Tough maken ze al sinds de jaren 70 sokken. Dat deden ze als familiebedrijf voor heel veel grote Amerikaanse merken. Toen die besloten dat het in China goedkoper kon hebben ze besloten onder hun eigen merknaam, Darn Tough, de beste outdoor sokken op de markt te gaan brengen.

Ze ontwierpen een sok van merinowol met een nauwsluitend teenstuk en een speciaal gevormde hiel, en maakten hem met een zeer hoog aantal steken, wat dichtheid creëert zonder bulk.

Intussen bestaat de collectie uit allerlei soorten en maten. Van dunne en lage hardloopsokken, tot dikke en hoge wandelsokken. 

Levenslange garantie

En ja, ook in Nederland biedt Darn Tough gewoon levenslange garantie. Je hoeft ze niet naar de Verenigde Staten te sturen. De importeur in Nederland regelt nieuwe. En je oude worden ook nog een hergebruikt voor een ander product. Dus helemaal verantwoord.

Grootste aanbod Darn Tough

We durven wel te stellen dat we het grootste aanbod Darn Tough sokken hebben. Op dit moment hebben we meer dan 200 modellen online staan in onze winkel. 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published