Inov-8 Wandelschoenen voor al je hiking avonturen

We kennen Inov-8 natuurlijk allemaal van hun perfecte schoenen voor obstacle runs en survivalruns. Wist je dat ze ook goede schoenen voor hiking maken? Er naast trailrunning schoenen hebben ze ook Inov-8 wandelschoenen.

Inov-8 Wandelschoenen

Ze maken zowel hoge als lage wandelschoenen bij Inov-8. Dit doen ze vooral op basis van het Roclite-platform. De schoen die als sinds mensenheugnis in het assortiment van Inov-8 zit en zich bewezen heeft als alleskunner.

Hoge Roclite schoenen

roclite 400
Het paradepaardje hier is de Roclite G 400 GTX. De Inov-8 Roclite Pro G 400 GTX is een lichte wandelschoen waarbij grafeen is verwerkt in de buitenzool. Sterke Schoeller upper voor duurzaamheid en comfort.

Lage Roclite schoenen

roclite wandelschoenen
De lage variant Roclite voor wandelen is de Roclite 315 GTX.  De Roclite G 315 GTX V2 is de langverwachte evolutie van de klassieke Roclite G 315 GTX. Een lichtgewicht waterdichte schoen die wordt vertrouwd door zowel wandelaars als hardlopers over de hele wereld. Nu met een verbeterde pasvorm aan het bovenwerk en meer ademend comfort is de fris ogende V2 klaar voor trail- en bergavonturen op alle soorten terrein. 
 

Hoge Rocfly collectie

rocfly hoog

De Inov-8 Rocfly G 390 is een lichte en goed ademende wandelschoen voor in de zomermaanden. Een revolutionaire schoen als geen ander, de ROCFLY‚Ñ¢ G 390 beschikt over een unieke Graphene G-FLY‚Ñ¢-schuim dat je voeten een boost geeft, zodat je verder kunt wandelen dan ooit tevoren.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het 's werelds eerste schuim 25% meer energieteruggave levert en zijn optimale niveaus van terugvering en demping onder de voet langer behoudt, dankzij de infusie van het sterkste wondermateriaal van de planeet.

Lage Rocfly collectie

rocfly laag
De nieuwe Inov-8 Rocfly G 350, is de lage versie van de Roclite G 390 en beschikt over dezelfde revolutionaire Graphene technologie, inclusief G-FLY en G-GRIP om uitstekende veerkracht, demping, comfort en extreem veel grip te garanderen. Ontworpen voor langere tochten over meerdere dagen op lange parcours, het beschikt ook over adapter-flex en een 10mm diepe groef die reageert en zich als geen ander aanpast aan moeilijk paden en trails. Het zeer ademende, sneldrogende bovenwerk biedt uitstekende comfort, bescherming en langdurige duurzaamheid terwijl het aantal kilometers toe zal nemen.

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published