Levenslange garantie Darn Tough sokken

Op de verpakking van de sokken van Darn Tough staat heel groot "lifetime guarantee." Oftewel, levenslange garantie. We krijgen regelmatig de vraag of dat ook echt zo is. Die vraag kunnen we volmondig met ja beantwoorden.

Ideaal voor mud run of hike

De Darn Tough sokken zijn ideaal om te gebruiken voor een mud run, obstacle run, trailrun of lange hike. Ze zijn bijna niet stuk te krijgen en ze zitten heerlijk.

Levenslange garantie Darn Tough

De sokken van Darn Tough zijn van bijzonder goede kwaliteit. Ga je dus een mud run lopen en schuurt het zand normaal gesproken een gat in je sokken? Geen probleem met de sokken van Darn Tough. Toch kan het gebeuren dat er soms een sok stuk gaat. Dat wordt altijd netjes opgelost.

Hoe werkt garantie Darn Tough

Darn Tough is een bedrijf dat gevestigd is in de Amerikaanse staat Vermont. In de Verenigde Staten die je je sokken terug te sturen naar de fabriek en krijg je nieuwe. Dat is vanuit Nederland of Europe natuurlijk een beetje lastig en duur. Daarom hebben we samen met de importeur een goede oplossing gevonden. Zijn je sokken stuk gegaan en heb je de bon nog (die je van ons altijd per mail krijgt en ook terug kunt vinden in je account. Vul dit formulier in en je krijgt nieuwe.

Darn Tough bestellen

Onze complete Darn Tough collectie vind je via deze link.

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published