Software update Wahoo ELEMNT RIVAL

De ELEMNT RIVAL is een van de nieuwste producten van Wahoo en biedt je een naadloos prestatievoordeel tijdens trainingen en wedstrijden!

De RIVAL bevat vele verschillende functies die ervoor zorgen dat jij je volledig kunt focussen op jezelf en op je prestaties. Zo maakt het sporthorloge gebruik van Touchless Transition, waardoor hij zelf overschakelt tussen de rondes van bijvoorbeeld een triathlon. Door de RIVAL te koppelen aan de ELEMNT Companion App kun je verschillende instellingen aanpassen, work out pagina's configureren en nog veel meer.

Er is nu een nieuwe update beschikbaar! Dankzij deze update kun je bijvoorbeeld iOS smart notificaties van WhatsApp, Signal, Telegram, Line en WeChat op je horloge binnenkrijgen. Daarnaast vermeldt de RIVAL nu ook je snelheid en cadans. Wanneer je je training vergeet te starten krijg je met de nieuwe update zelfs een start reminder. Doe nu de update om je training nog completer te maken!

Wahoo verwacht de komende maanden nog meer software updates voor de ELEMNT RIVAL. Op deze manier biedt het horloge in de toekomst nog meer features om sporters van alle gemakken te voorzien. 

Ga hier naar onze Wahoo collectie 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published