Maak kennis met de nieuwste trailvesten van Ultimate Direction

De nieuwe trailvesten van Ultimate Direction uit de herfst- en winter collectie zijn nu al binnen. Heerlijke vesten voor je volgende avontuur.

Het Ultimate Direction Mountain Vest 6.0

Ontdek het Ultimate Direction Mountain Vest 6.0: de ultieme metgezel voor trailavonturen met Comfort Cinch™-technologie voor aangepaste pasvorm onderweg, waterbestendige telefoonzak op de borst en vest dat volledig rond het lichaam aansluit. 6 haken en bungee-lussen voor trekkingstokken. Het vest heeft een ruim achtercompartiment voor het 2,0L reservoir, borstriemen met gesp en schuifrail en weerbestendig hoofdvak met rits en binnenvak. Het vest  heeft een 13,4L capaciteit en weegt 230g. 

Bekijk ze hier 

Het Ultimate Direction Adventure Vest 6.0

Het Ultimate Direction Adventure Vest 6.0, met 17L capaciteit, biedt een weerbestendig hoofdvak, ruim achtercompartiment voor 2L reservoir en diverse zakken, waaronder waterbestendige vakken, fleszak en PLB-zakken. Comfort Cinch™-technologie, wraparound vorm, 6 haken met bungee-lussen en verstelbare borstriemen zorgen voor ultiem comfort. Met voldoende opslagruimte, PLB-zakken en een gewicht van slechts 269g ben je altijd goed voorbereid.

Bekijk ze hier

Adventure vestMountain vestTrailvestenUltimate direction

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published