Nieuw: Clif Bar Mini's - Ideaal voor onderweg

De CLIF BAR MINI energiereep geeft je de energie die je nodig hebt om je grenzen te verleggen! In het praktische miniformaat is de CLIF BAR de ideale snack voor tussendoor en past hij in elke tas. Sappige havervlokken vormen de basis van de energiereep, die verfijnd is met heerlijke natuurlijke en voedzame ingrediënten.

Clif Bar Mini

Deze bar's zijn slechts 28 gram, terwijl de normale 68 gram zijn. De combinatie van snelle en langzame koolhydraten, hoogwaardige eiwitten en 11 vitaminen en mineralen maken de energiereep tot de ideale langdurige energiebron voor iedereen die meer wil doen. Het bevat geen conserveringsmiddelen, transvetzuren en maïssiroop, dat een hoog fructosegehalte heeft. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

White Chocolate Macademia Nut

White Chocolate Macadamia Nut Natural Flavour Mini’s bevatten geroosterde macadamianoten en romige witte chocoladesmaak in een kleine maar krachtige snackreep. Elke reep is gemaakt met gezonde ingrediënten zoals biologische havermout, bevat 109 calorieën en 4 g plantaardige eiwitten en is ideaal als overheerlijk tussendoortje.

Crunchy Peanut Butter

CLIF BAR® Crunchy Peanut Butter Mini’s zijn gemaakt met gezonde, voedzame plantaardige ingrediënten en bevatten zachte, biologische pindakaas gemengd met knapperige stukjes pinda. Met hun 111 calorieën en 4 g plantaardige eiwitten vormen ze een kleine maar krachtige snackreep die overal met je mee naartoe gaat.

Chocolate Chip

CLIF BAR® Chocolate Chip Mini’s bieden de vertrouwde, onweerstaanbare smaak van een versgebakken chocoladekoekje in een gezonde, heerlijke snackreep voor onderweg. Met 108 calorieën en 4 g plantaardige eiwitten is dit al het goede van een CLIF BAR®, maar dan Mini!

Bestel je Clif Bar hier

ClifClif barMiniSportvoeding

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published