Voor runners, door runners
Opgericht uit passie
100 dagen retourneren

Als je dit jaar mee gaat doen aan een Spartan Race, ben je in onze webshop op de juiste plek voor geschikte sportartikelen. Bij Dutch Mud Men hebben wij een ruim assortiment aan sportkleding, -schoenen en -accessoires, waarbij de focus ligt op obstacle runs en mud rus. Van beginner tot ervaren hardloper: voor iedereen hebben wij wat wils!

Benieuwd wat voor producten we nog meer hebben?

Koop jouw sportartikelen voor de Spartan Race in onze webshop

De Spartan Race is een van de bekendste obstacle runs ter wereld en wordt in verschillende landen georganiseerd, waaronder Nederland. Het mooie van deze race is dat alle deelnemers van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen door middel van chip timing en wereldranglijsten. Ben jij van plan mee te doen aan een Spartan Race en zoek je hiervoor een webshop met de beste uitrusting? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment met onder andere sportschoenen met grip, sportsokken en trailrun kleding.

Store banner

Haal de juiste sportkleding voor een fantastische ervaring

In onze webshop vind je de juiste sportschoenen en -kleding voor een fantastische Spartan Race ervaring! Bestel de producten online of vraag ons eerst om advies. Met onze ervaring en kennis op het gebied van obstacle runs helpen we je graag op weg naar de Spartan Race. Bel ons op 0499 700 250 of mail naar service@dutchmudmen.com.